ABOUT TRUUS.

inside info

ABOUT TRUUS 2018-08-15T20:34:39+00:00

Bij TRUUS. stop je er een kwartje in en krijg je er achtentwintig euro uit.

 TON RODENBURG @ ARA CREATIVE AGENCY

AWARDWINNING MARKETINGCEL

met een rebelse achtergrond

 TRUUS. is een awardwinning marketingcel met tentakels in de kunst, het hoger onderwijs, mode, het funeraire en dancesscene. TRUUS. is in staat het onmogelijke, mogelijk te maken. TRUUS. stond vroeger veel in de bladen en werd zowel gehaat en geprezen vanwege het brengen van controverse en opschudding.

TRUUS. is won o.a. de Rotterdamse Museumnacht en stond in de Viva400 en staat bekend om haar over-the-top guerrillamarketingacties voor musea, sociale evenementen en gemeente Rotterdam. TRUUS. heeft een underground trainingspakkenlijn sinds 2005 voor haar fans en heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een merk met met verschillende submerken | Favorite Teacher | Uitvaart van de Toekomst | TRUUS joggingchiques. Daarnaast lanceert TRUUS. projecten waar mensen, steden, de wereld en organisaties beter van worden. Het laatste project is een easy-access antizwerfvuil oplossing voor grootstedelijk gebied. TRUUS. won met dat idee een startkapitaal en een fiets in de pitches van Awesome Foundation. TRUUS. is door haar opvallende onderzoeken en projecten en haar jarenlange verbinding met het Hoger Beroeps Onderwijs een graag geziene gast op de bühne waar zij graag spreekt over de Uitvaart van de Toekomst en Next Economy Trends. De ene keer voor directeuren, dan weer voor studenten. TRUUS. knalt altijd.

Bookingsagent lezingen | 
SPEAKERS ACADEMY 
Contact persoon | Jesse Sluimer
eigenzinnige marketing | 
strategisch advies 
truus@truustrendy.com

IMPRESSIE TRUUS. CAMPAGNES

TRUST IN TRUUS.

TRUUS. BELIEFS

PAIN

Pijn = fijn

TRUUS. komt met onconventionele statements, onderzoeken, oplossingen en concepten. Om te kunnen veranderen moet er soms pijn geleden worden, intern of door partijen. Eenmaal met de juiste stimulans van TRUUS. trekt de pijn wel weg en blijkt er een roadmap naar kansen te liggen.

BRAIN

GROOTS!

Kan-niet bestaat niet bij TRUUS. Kwestie van grootser denken en de juiste mensen en merken pluggen. TRUUS. is in staat je naar een hoger level van marketingdenken te manouevreren en laat de bigger picture zien. TRUUS. was voorheen hoofddocent op verschillende hbo-instituten en heeft een onderzoeksfunctie bij een gerenommeerd kenniscentrum. TRUUS. heeft daarom een flinke dosis theoretische kennis die ze gemakkelijk weet over te brengen aan publiek en klanten.

TAIN

SHOWTIME!

TRUUS. is van oorsprong een relatief rebels guerillamerk. Daarom is het altijd showtime. TRUUS. is een buhnebeest en houdt van aandacht. Zelf meedoen of ervaren, af en toe een tikje over grenzen heen gaan en het bieden van (publieke) entertainmentfactoren is bij TRUUS. kern. In projecten, lezingen, leerprogramma’s en samenwerking is dat een key-factor om zaken binnen te laten komen bij klanten of publiek.

TRUUS.PARTNERS

in crime

TRUUS.COMPANY

 INNOVATION | EDUCATION | SHEER DETERMINATION

TRUUS. SERVICE