ABOUT TRUUS.

inside info

ABOUT US 2018-03-12T20:53:44+00:00

TRENDANTENNE

hr

TRUUS. staat bekend om haar natuurlijke trendantenne en haar visie op de toekomst. TRUUS heeft een praktijkgerichte benadering en zoekt naar oplossingen waar meerdere partijen van profiteren. TRUUS. is een awardwinning marketingcel met tentakels in de kunst, het funeraire, het hoger onderwijs, mode en nachtclubs en verstaat de kunst van het onmogelijke, mogelijk  maken. TRUUS. houdt niet van kan-niet denkers. Alles kan. Kwestie van de juiste merken, locaties en mensen pluggen.

GIF

Bij TRUUS. stop je er een kwartje in en krijg je er achtentwintig euro uit.

 TON RODENBURG @ ARA CREATIVE AGENCY

TRUUS. STYLE

hr

ONZE WAARDEN

PAIN

Pijn = fijn

TRUUS. komt met onconventionele oplossingen en concepten. Om te kunnen veranderen moet er soms pijn geleden worden, intern of door partijen. Eenmaal met de juiste stimulans trekt de pijn wel weg.

BRAIN

Uit je comfortzone

TRUUS. is in staat je brein en business compleet te energizen. Creatief gezien. Zakelijk gezien. TRUUS. houdt ervan mensen aan te sporen tot grenzen opzoeken en grootser denken.

TAIN

We got the fun!

TRUUS. is van oorsprong een relatief rebels guerrillamerk wat in haar gloriedagen zorgde voor vertier, stunts en installaties in nachtclubs en op straat. De F. is naast de T. een belangrijke letter bij TRUUS.

EASY ACCESS

Haak maar aan

Bij TRUUS. kun je gemakkelijk aanhaken. Kun je een onderdeel van een programma goed uitwerken of heb je een uitzinnig talent wat wij nodig kunnen hebben? Opper jezelf vooral 😉

ACTUEEL

Let's go!

TRUUS. focust in haar oplossingen op de digitale en circulaire economie. Het territorium verschuift van stadsontwikkeling naar het funeraire. Het hoger onderwijs was altijd al een speelveld.

FFWD

futureproof

TRUUS. heeft een vooruitziende blik en focust zich op business innovatie van organisaties in relatief traditionele branches. De input van TRUUS. geeft zulke organisaties de kans een inhaalslag te maken.

HISTORI
hr

GIF

TRUUS. is ontstaan in de gloriedagen van club NOW&WOW (2001-2005). TRUUS. beschreef destijds doelgroepen die hun entree in de nachtclub maakten in toen nog prehistorische vormen van online columns. In die tijd werden er trainingspakken gemaakt om fans van TRUUS. als een leger zichtbaar te maken op straat.

Omdat de vraag naar de pakken bleef stijgen en zelfs de Bijenkorf de pakken landelijk in filialen verkocht, werden er uitzinnige theatrale themashows geproduceerd. TRUUS. begon met het intern opleiden van modellen van allerlei formaat en kaliber. In de kern was het een maatschappelijk platform voor jeugd die zichzelf wilde zijn of hun draai niet kon vinden. Jarenlang barstten podia, evenementen en straatshows uit hun voegen. TRUUS. was het eerste label dat joggingpakken als fashion zag en dirigeerde haar modellen de catwalk op met hakken onder trainingspakken. TRUUS. is altijd beyond trend geweest.

hr

De statementshows vielen op en kregen media-aandacht waardoor deze werden opgepikt door organisaties. TRUUS. rolde daardoor de guerrillamarketinghoek in. TRUUS. ontwikkelde publieke stunts voor gemeenten, musea en wijkallianties en won daar verschillende awards mee (o.a Museumnacht, Rotterdam idee, Awesome Foundation). Daarmee zette TRUUS. zichzelf op de kaart als publieke conceptmaker.

In de opvallende rol als guerrillamarketeer werd TRUUS.  door hogescholen gevraagd om gastcolleges te geven. Uiteindelijk ontwikkelde TRUUS. zich, met de nodige diploma’s op zak, als freelance hbo-docent, onderwijsdesigner en vormgever van het nieuwe onderwijs. In het  hoger beroepsonderwijs kwam TRUUS. in aanraking met verschillende organisaties met complexe en minder complexe marketingvraagstukken. TRUUS. initieerde daarop een agency om hbo-talent aan organisaties te koppelen in betaalde opdrachten. In het verlengde daarvan ontwikkelde TRUUS. uitzinnige marketinglearningprograms op waanzinnige locaties voor ondernemers, organisaties en business-allianties.

hr

Tegenwoordig is TRUUS. als onderzoek-expert verbonden aan het Kenniscentrum Business Innovation Rotterdam en is zij een graaggeziene gast in de funeraire sector. Vorig jaar bracht TRUUS. een nogal opzienbarend onderzoek uit over de businessmogelijkheden van de uitvaart van de toekomst. Tegenwoordig zit TRUUS. met de grote uitvaartjongens om de tafel om marketingplannen te fine-tunen en als expert bij hun meetings.

TRUUS. is voor organisaties in te schakelen als strategisch adviseur en aanjager van innovatie. TRUUS. geeft lezingen, initieert onderzoeken, geeft trendforecasts en produceert verschillende marketinglearningprograms voor ondernemers, managers, allianties, businessclubs en organisaties.

hr

I RESALUTE YEH MAM

GIF

GUERRILLAMARKETINGhr

GIF

TRUUS. is van oorsprong een relatief rebels guerrillamarketinglab wat prijzen won met installaties en soms illegale guerrillastunts. TRUUS. tourde met bordurende senioren door nachtclubs, heeft een zomerlang streakers door stadscentra gestuurd, had een live bier-of-bananen bar en legde in het kader van het Groenjaar het woord Rotterdam in enorme grasletters op De Dam in Amsterdam om te zien wat er zou gebeuren. Klanten van TRUUS. zijn Gemeente Rotterdam, Eneco, Rotterdam festivals, Duurzaam 010, Rabobank Rotterdam en MKB-ers met gave concepten. Mocht je een stuntje in het verschiet hebben dan denkt TRUUS. graag met je mee in de strategie, uitvoer en aftermath 😉

PARTNERS IN CRIME

hr

TRUUS.COMPANY

 INNOVATION | EDUCATION | SHEER DETERMINATION

ONZE SERVICES