GASTCOLLEGES MARKETING
(HBO | MBO)
TRUUS. is gecertificeerd HBO docent (sinds 2005) en senior lecturer op verschillende instituten in Nederland en wordt regelmatig gevraagd als gastdocent. Buiten dat ontwikkelt TRUUS. educatieprogramma’s voor het hoger beroeps onderwijs. Onderwerpen in de gastcolleges zijn citybranding, guerillamarketing, consumer behavior, eventmarketing en free publicity. Daarnaast zit TRUUS. regelmatig in vakjury’s en wordt ze ingeschakeld om studenten te motiveren en naar een hoger level van presteren te managen.

PROFESSIONEEL OVERZICHT

MARKETINGLAB
TRUUS. is van oorsprong een marketingcel met tentakels in de kunst en het nachtleven van Rotterdam. TRUUS. produceert vanaf 2005 veelal in samenwerking met galerie Roodkapje Rotterdam  guerrilla-marketing campagnes en publieke installaties uit eigen belang en voor gemeente Rotterdam.

PARTNER IN CRIME

IMPRESSIE COLLEGES

Sick-Mind-Education-Truus

CITY BRANDING
TRUUS. werkt nog regelmatig in opdracht van gemeenten en wijkallianties. Er wordt gevraagd naar mobiele entertainment services voor inwoners, naar publieke stunts die voor media-aandacht zorgen en naar pop-up oplossingen om leegstand in een stad tegen te gaan.
Ben je student of docent en kun je wel een gastcollege of werkvorm van TRUUS. gebruiken in jouw klas? Contact truus@truustrendy.com
GASTCOLLEGE

Impressie TRUUS. campagnes sinds 2005

ROTTERDAM SPECIALS

Alliantie
West-Kruiskade

Museumnacht
Rotterdam

Rotterdam
Duurzaam010

Rotterdam
Festivals

Gemeente
Rotterdam

Street
Masters

Street
Masters

Rotterdam
Idee

Eneco
WV Hoogstraat

Gemeente
Rotterdam