GUERRILLA-MARKETING CAMPAGNES
TRUUS. is van oorsprong een marketingcel met tentakels in de kunst en het nachtleven van Rotterdam. TRUUS. produceert vanaf 2005 veelal in samenwerking met galerie Roodkapje Rotterdam  guerrilla-marketing campagnes en publieke installaties uit eigen belang en voor gemeente Rotterdam.
TRUUS. won Rotterdam Idee met een tour met senioren in nachtclubs, won de Rotterdamse Museumnacht met een lichtvoetige Yoran van der Sloot expositie en sierde het Wereld van de Witte de With festival met doe-het-zelf wietkasten en een bloemenwolf van het bloemencorso om de kap op subsidies te ondervangen. TRUUS. legde in het kader van het Groenjaar Rotterdam grasgraffitti op het Binnenhof, De Dam en op het Hofplein, liet blote vrouwen door de Koopgoot rennen en wist zich in de Viva400 te manouvreren als zakelijk talent.
TRUUS. werkt vaak in opdracht van gemeente Rotterdam en wijkallianties in Rotterdam. Er wordt gevraagd naar mobiele entertainment services voor inwoners van Rotterdam, naar publieke stunts die voor aandacht zorgen en naar pop-up oplossingen om leegstand in de stad tegen te gaan.

Impressie TRUUS. beeldarchief

ROTTERDAM SPECIALS

Alliantie
West-Kruiskade

Museumnacht
Rotterdam

Rotterdam
Duurzaam010

Rotterdam
Festivals

Gemeente
Rotterdam

Street
Masters

Street
Masters

Rotterdam
Idee

Eneco
WV Hoogstraat

Gemeente
Rotterdam