Loading...
PLEURT MAAR IN M’N BAKKIE 2018-02-26T23:01:10+00:00

Project Description

ADOPT-A-BIN

EASY ACCESS ANTI-ZWERFVUILOPLOSSING

THE WINNER TAKES IT ALL! Mini-startkapitaal, een Swapfiets, een Greenwheels International abo en een kantoorruimte in hartje Rotterdam.  Afgelopen jaar won TRUUS. keihard at Awesome Foundation met het concept PLEURT MAAR IN M’N BAKKIE. De ultieme lowkey anti-zwerfvuiloplossing voor grootstedelijk gebied. 

De truc is dat de bakkies tevens een nieuwe manier van reclame maken is voor organisaties en ondernemers in grote steden. Het gaat over een constructie met daarin fun voor bewoners, steun van gemeente(n), reclame voor organisaties en ondernemers met daarin aanvullingen op het concept van fris talent en partijen uit de circulaire economie.

Andere toffe concepten in deze awesome editie waren een drijvend park, het energizen van Poort van Noord kwartier en een kunstzinnige streetparade voor Rotterdam. Heb je zin om mee te ontwikkelen aan het bakkie prototype, de strategie, het artwork en de geplande (guerrilla)events en wil je (met je org. of bedrijf) meevaren op de (media)aandacht en het netwerk van dit project. Contact.

Bedankt Awesome Foundation , Swapfiets ,  Greenwheels International en alle trusties voor de TRUST IN TRUUS! #plasticisfortitties

ADOPT-A-BIN

RECLAMETOOL & BEWONERSACTIVATIE

SUPPORTED BY GEMEENTE ROTTERDAM

ADOPTEER EEN KEK AFVALBAKJE VOOR JE HUIS EN HAAL WEKELIJKS WAT KILO'S VAN DE STRAAT #EASY-ACCESS