PLEURT MAAR IN M’N BAKKIE

/, In the press, On-going research/PLEURT MAAR IN M’N BAKKIE

PLEURT MAAR IN M’N BAKKIE

THE WINNER TAKES IT ALL! Mini-startkapitaal, een Swapfiets, een Greenwheels International abo en een kantoorruimte in hartje Rotterdam.  Gisteren won TRUUS. keihard at Awesome Foundation met het concept PLEURT MAAR IN M’N BAKKIE. De ultieme lowkey anti-zwerfvuiloplossing voor grootstedelijk gebied. De truc is dat de bakkies tevens een nieuwe manier van reclame maken is voor organisaties en ondernemers in grote steden. Het gaat over een constructie met daarin fun voor bewoners,  steun van gemeente(n),  reclame voor organisaties en ondernemers met daarin aanvullingen op het concept van fris talent en partijen uit de circulaire economie.

Andere toffe concepten in deze awesome editie waren een drijvend park, het energizen van Poort van Noord kwartier en een kunstzinnige streetparade voor Rotterdam.

Heb je zin om mee te ontwikkelen aan het bakkie prototype, de strategie, het artwork en de geplande (guerrilla)events en wil je (met je org. of bedrijf) meevaren op de (media)aandacht en het netwerk van dit project. Contact TRUUS. dan graag. Met zijn allen kunnen we nog meer realiseren. Bedankt Awesome Foundation , Swapfiets ,  Greenwheels International en alle trusties voor de TRUST IN TRUUS! #plasticisfortitties

2018-02-28T21:17:35+00:00 December 3rd, 2017|Funprojects, In the press, On-going research|

Leave A Comment

%d bloggers like this: