FINAL FOOTPRINT CHALLENGE

/, In the press, Latest Publications, Uitvaart/FINAL FOOTPRINT CHALLENGE

FINAL FOOTPRINT CHALLENGE

Niet per helicopter maar ultra duurzaam. Coöperatie DELA en Yarden Uitvaartorganisatie nodigen me uit als buddy-expert voor deelnemers van de eindronde van hun ‘Final Footprint Challenge 2018’. Ik hoop deze toppers in het funeraire te manoeuvreren naar een hoger level en futureproof vorm van marketing- en conceptdenken. Een aantal van de deelnemers Jaap Schuddeboom en Sander van der Meer waren mij al opgevallen in het onderzoek ☆Uitvaart van de toekomst ☆. Jaap brengt urnen die composteren waaruit prachtige bomen groeien. Sander komt met een oplossing voor problemen met data en het opheffen van webpages na de dood. Buiten dat zijn er in de challenge makers van doodskisten als postpakket, een visionair met een ultiem ecologisch nalatenschap landschap en zijn er diverse uitvaartproducten passend in de circulaire economie. Ik heb er zin in! #acceleren #speeddating #learningprogram #experts #concepting #futurefuneral #thebiggerpicture #ecologica #onestowatch

www.finalfootprintchallenge.nl

Registreer voor meer updates over de uitvaart van de toekomst en diverse learning programs op www.uitvaartvandetoekomst.nl

2018-02-28T21:48:14+00:00

Leave A Comment

%d bloggers like this: