BOILINGROOM BLUECITY 010

/, In the press, On-going research/BOILINGROOM BLUECITY 010

BOILINGROOM BLUECITY 010

PLASTIC IS FOR TITTIES🤗. TRUUS. funproject Adopt-a-bin is in de running voor Boiling Room van BlueCity (010).  Hierin strijden circulaire stadsideeen om crowd, techniek en funding. PLEURT MAAR IN MIJN BAKKIE/ Adopt-a-bin is een easy-access bewonersgedreven concept wat zwerfvuil in grootstedelijk gebied helpt reduceren. Buiten dat is het een advertisingtool voor (Rotterdamse) ondernemers en organisaties. Het concept is een jaar lang getest in west. Twee maanden geleden wonnen de bakkies bij Awesome Foundation als meest Awesome project. Onze volgende stappen zijn: 1) ontwikkeling van prototypes 2) aanhaken van commerciele, culturele en retailpartijen 3) support van Gemeente Rotterdam e.a. Mochten er nog mensen zijn met potten geld. We zoeken nog wat invest of andere acceleratietools en netwerk. Plan is: Adopt-a-Bin Global Movement 💓🌰💓 . #plasticisfortitties #zwerfvuil #anti #easy #access #circulaire #funprojects

2018-02-28T21:31:20+00:00 February 26th, 2018|Funprojects, In the press, On-going research|

Leave A Comment

%d bloggers like this: