DAG VAN ARBEID 2018

DAG VAN ARBEID 2018

GUERILLA ACTIE

dag van de arbeid(gehandicapten)
hr

TRUUS. productie voor MAAKERWERKVAN.NU.

hr

Zes mensen met een arbeidshandicap gingen op dinsdag 1 mei 2018, de internationale dag van de arbeid, in Den Haag de straat op om aandacht te vragen voor hun beroerde kansen op de arbeidsmarkt. Gewapend met borden met daarop wensen van arbeidsgehandicapten die graag een reguliere baan willen, zochten ze op drie plekken in Den Haag de confrontatie met het publiek, met politici en met werkgevers. Help Elphaidis, Esther, Michella, Miranda, Zajnabe, Nik en maar liefst 1,7 miljoen mensen met een arbeidshandicap door deze film te liken en te delen. Doe dat nu! Maak er werk van!

hr

I RESALUTE YEH MAM

hr

2018-05-22T20:12:24+00:00 May 22nd, 2018|Expert, Funprojects, guerrilla, Latest Publications|

Leave A Comment

%d bloggers like this: