LEARNING PROGRAMS

/LEARNING PROGRAMS
LEARNING PROGRAMS 2018-03-03T22:23:11+00:00

LEARNING PROGRAMS
hr

TRUUS. heeft een aantal educatieve programma’s waarin ondernemers, businessclubs, managers, allianties en gelijkgestemden naar een hoger level van marketingdenken worden gemanouevreerd.  TRUUS. organiseert – Guerrilla-Trips – voor rebelse ondernemers en heeft een mobiele – Marketing Express – waarin ondernemers onder leiding van TRUUS. aan de bak gaan met uitzinnige concepten voor hun merk of zaak binnen verschillende marketingthema’s.  Daarnaast introduceert TRUUS. dit jaar Funeral Rockstars. Een custom marketingprogramma voor uitvaartorganisaties en aspiranten in de uitvaartsector.

MARKETING EXPRESS

GUERRILLA-TRIP

FUNERAL ROCKSTARS

EXPRESS

Hop on!

7-HOURS TRAINING

In de Marketing Express wordt elke editie in 7 uur tijd een marketingonderwerp behandeld. TRUUS. gaat met je op pad in een mobiele Express om je te helpen acceleren op de thema’s identiteit, imago, doelgroep, personal brand en free publicity. Je krijgt theoretische achtergronden en eraan werken in de praktijk. Elke organisatie, in elke fase kan instappen in de Marketing Express. Hou de data in de gaten.

GUERRILLA

Start tripping

ABROAD

TRUUS. organiseert 1 keer per seizoen de beruchte Guerrilla-trip. Dit is een 24-uurs trip waarin de focus ligt op merkbouwen en guerrilla-marketing. TRUUS. neemt je mee naar nationale en internationale live locaties en laat je inzien waar guerrilla zijn oorsprong kent, wat voor vormen er zijn en wat tactieken kunnen zijn. Buiten dat helpt TRUUS. je in 24-uur het guerrilla-licht te zien en brainen we samen over een relevant strategisch guerrilla-concept voor jouw merk of toko. Let op 24-uur ongoing. Niet voor slapers of inkakkers 🙂

FUNERAL

Bringing life

ROCKSTARS

Ultieme marketingtraining voor uitvaartorganisaties en aspiranten. In de training merk, marketing, mindset. Aan de hand van de resultaten van het onderzoek – Uitvaart van de Toekomst – helpt TRUUS. uitvaartondernemers naar een hoger level van marketing- en merkdenken. Het grotere plaatje, de trends, de relevantie en de doelgroepen. Bringing life to a dead business.

MEER INFO

CONTACT VOOR DATA

TRUUS.COMPANY

INNOVATION | EDUCATION | SHEER DETERMINATION

ABOUT US