TRUUS. SERVICES

Trendforecast | Strategisch advies | Creatieve concepten |

SERVICES 2018-08-15T20:37:55+00:00

TREND FORECAST

TRUUS. heeft een natuurlijke trendantenne maar onderbouwt dat met data. TRUUS. doet onderzoek en laat organisaties en branchevertegenwoordigers zien wat de toekomst brengt door te kijken naar trends in de digitale en circulaire economie, lifestyles, nichemarkten en mode. TRUUS. is Senior Researcher verbonden aan het Research Centre Business Innovation en grijpt in haar onderzoeken en forecasts graag terug naar verleden tijdperken, retrotrends en vergeten merken.

STRATEGISCH ADVIES

Bij TRUUS. kunnen organisaties, ondernemers en aspirant ondernemers aankloppen voor marketing advies. TRUUS. helpt je analyseren, laat je de grotere context zien en spoort je aan tot creatief doch zakelijk denken. TRUUS. advisereert in merkidentiteit, doelgroepsegmentatie, media- en marktbenadering en eigenzinnige marketingconcepten. Dat kan eenmalig of op verschillende momenten in een proces. TRUUS. adviseert o.a Uitvaartorganisatie Yarden en Gemeente Rotterdam.

CREATIEVE CONCEPTEN

TRUUS. is graag bezig met concepten waar iedereen beter van wordt. TRUUS. dient als platform voor constructen die steden, mensen en het leven mooier maken. Daarin wordt intensief samengewerkt met kleine en grote partijen, bewoners, media en initiatiefnemers. Ben je bezig met eye-opening projecten? Contact gerust als je een aandeel voor ons ziet.

LEZINGEN

TRUUS. is een bühnebeest en geeft enerverende lezingen, workshops en seminars. TRUUS. wordt ingeschakeld door hogescholen, brancheverenigingen, businesscubs en instellingen. Onderwerpen zijn o.a. guerrillamarketing, personal branding, free-publicity en ondernemen. Het stokpaardje is de lezing Uitvaart van de Toekomst waarin de resultaten van het gelijknamige wetenschappelijk onderzoek worden gepresenteerd. TRUUS. is te boeken via Speakers Academy of via contact op deze site.

LEARNING PROGRAMS

TRUUS. produceert sinds 2005 uitzinnige marketingtrainingen voor ondernemers, managers, allianties en businessclubs. TRUUS. is door haar functies in het hoger beroepsonderwijs zwaar theoretisch onderlegd maar buigt zaken volledig naar de praktijk.  De focus in deze educatieve programma’s ligt bij mindset, merk, mensen, marketing en middelen. TRUUS. organiseert o.a. guerrillatrips en incompany trainingen voor organisaties.

CAMPAGNES

TRUUS. doet zo nu en dan nog wel eens een campagne voor een merk of concept. TRUUS. helpt je accelereren in je marketingplannen en geeft je kapstokjes om zaken beter uit te werken en harder aan te laten komen bij je publiek. Geef je TRUUS. de vrijheid dan staat je merk of gedachtegoed binnen no-time op de kaart. Let op: kan heftig zijn 🙂

SCHAKEL TRUUS. IN

GET IN TOUCH

HOTSHOT LOVE

TRUUS. is een marketingkanon wat zaken op scherp zet.

Bij TRUUS. stop je er een kwartje in en krijg je er achtentwintig Euro uit.

Ton Rodenburg, ARA Creative Agency

TRUUS.COMPANY

 INNOVATION | EDUCATION | SHEER DETERMINATION

BACK HOME